Informatii Generale

Noi tratam foarte serios securitatea conturilor voastre. Pentru asta, am adunat la un loc cateva informatii importante pentru a va ajuta si invata sa fiti precauti atunci cand vine vorba sa deveniti o victima a conturilor furate sau a metodelor de fraudare. Daca se intampla asta sau pentru a pre-intampina acest lucru, puteti citii ce sa faceti in astfel de cazuri.

Atentie, fraude!

Sunt cateva smecherii pe care, cei ce se ocupa cu furtul de conturi, le folosesc pentru a avea acces la contul tau. Aici sunt cateva metode de fraudare ce au aparut pe Metin2 pana acum.
Oricum, ramai precaut! Fraudatorii apar constant mereu cu metode noi si iau cu asalt jucatorii. Intotdeauna tine minte ca niciodata nu trebuie sa dai datele contului pentru niciun motiv.

Falsi membri de echipa (echipa falsa)

Acestia sunt responsabili pentru un numar mare de furturi in Metin2. Ei isi aleg nick-uri particulare, ce sunt apropiate de nick-urile membrilor echipei (cu mici adaugari ca "administrator", "GM-XY", "Support-XY" sau "|GM|") si se asteapta sa obtina datele personale de logare ale jucatorilor folosind aceste nume.

In aceste situatii, este foarte important sa stii cum actioneaza un GM adevarat si cum il poti recunoaste.

Cum recunosti un GM adevarat:

  • Un GM intotdeauna va avea nivelul maxim.
  • Un GM va avea intotdeauna numele scris intre paranteze patrate ( [...] ), numele poate varia dar cel mai des este asa: [GM], [GA], [TM]
  • Daca un GM iti trimite un mesaj, textul scris care va aparea pe ecran va fi de culoare galbena. Textul din mesajele jucatorilor obisnuiti este alb.
  • Un GM nu iti va cere niciodata sub nicio forma detaliile contului.
  • Un GM poate fi recunoscut dupa semnul cu GM ce-l poarta deasupra capului.

Ajutorul de level / ajutorul pentru misiuni

Mai exista si presupusii jucatori draguti, care se vor oferii sa te ajute la misiuni dificile sau la cresterea in level. Si vor spune ca pentru asta au nevoie de datele contului tau.

Iti recomandam sa ramai precaut in astfel de situatii pentru ca acest gen de jucatori nu vor decat sa intre in posesia contului tau.

Schimbul obiectelor valoroase

Aveti grija atunci cand schimbati obiecte scumpe cu alte obiecte!

Aceste obiecte sunt cele mai des furate mai ales atunci cand jucatorii sunt noi in joc si nu sunt pusi in tema in urma eventualelor riscuri de furt. Intotdeauna cereti o valoare identica cu cea a obiectelor pe care doriti sa le dati la schimb, in caz contrar nu va veti recupera obiectele niciodata.

Clonarea obiectelor

De asemenea, feriti-va de jucatorii care se ofera sa va cloneze obiecte. Nu va dati echipamentul daca nu doriti sa ramaneti fara el.

Raspandirea numerelor de telefon pentru incarcarea cu bani

In cazuri rare, fraudatorii vor incerca sa va coopteze sa sunati la numere de telefon cu 0900, care intotdeauna vor costa mult. Va vor promite ca in urma unui apel vi se va incarca contul cu Monede Dragon. Dar in urma unui apel nu va veti alege decat cu o factura uriasa - va recomandam sa nu sunati niciodata la un numar de telefon care va este oferit de un strain.

Raspandirea hack-urilor

Folosirea programelor care afecteaza jocul si va ofera avantaje necinstite in joc sunt strict interzise iar pedeapsa pentru folosirea acestor programe este banul permanent. In afara de asta, in majoritatea programelor de acest gen se poate ascunde si cate un keylogger care va avea acces la datele voastre personale.

Pentru a va proteja impotriva acestui lucru: nu acceptati niciodata ofertele cu astfel de programe in nicio circumstanta, nu le descarcati - indiferent cat de tentanta este descrierea lor.