Informatii Generale

Noi tratam foarte serios securitatea conturilor voastre. Pentru asta, am adunat la un loc cateva informatii importante pentru a va ajuta si invata sa fiti precauti atunci cand vine vorba sa deveniti o victima a conturilor furate sau a metodelor de fraudare. Daca se intampla asta sau pentru a pre-intampina acest lucru, puteti citii ce sa faceti in astfel de cazuri.

Pentru a avea contul protejat de neplaceri, este foarte important sa ai calculatorul securizat. Poti gasi o lista cu cativa pasi utili de urmat pentru protectie optima aici, pe care ti-o recomandam sa o implementezi.

Asigura-te ca sistemul de operare (Windows) este updatat cu ultima versiune.

Pentru a face asta, acceseaza urmatorul site: http://windowsupdate.microsoft.com

Updateaza browserul la ultima versiune.

Te rugam tine minte ca Metin2 foloseste Internet Explorer. Din acest motiv, trebuie sa te asiguri ca Internet Explorer este updatat la zi, chiar daca de obicei folosesti un alt browser.

Aici ai cateva linkuri pentru updateul browserelor cel mai des folosite:

Internet Explorer
Firefox
Opera
Safari
Chrome

Asigura-te ca pluginurile browserului si aplicatiile acestuia sunt updatate la zi.

Cele mai populare plug-inuri sunt Adobe Reader, Java and Flash Player.

Cele mai populare servicii de mesagerie sunt Windows Live Messenger, ICQ, Yahoo Messenger si Skype.

Produsul gratuit Secunia Personal Software Inspector va cauta pentru voi in calculatorul vostru programele care au nevoie de update de securitate si va arata linkul corespunzator de descarcare. In acest fel, aceasta aplicatie va tine updatate pentru voi cele mai importante programe.